Geachte klant van Wefitness,

Vanaf maandag 27 september mogen we de 1,5 meter samenleving grotendeels achter ons laten & komen we weer een stapje dichterbij het “oude normaal”.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om te sporten met de 1,5 meter in gedachten. Echter betekenen deze versoepelingen dat er weer meer mogelijk is voor u als klant van Wefitness. In deze mail zouden we u hiervan graag op de hoogte stellen. Mocht u vragen hebben over de wijzigingen dan kunt u altijd mailen naar info@wefitness.nl

Groepsgrootte

De grootste wijziging waar we erg blij mee zijn is dat de groepsgrootte van de lessen weer naar het oude niveau kan. Dat betekent dat er vanaf maandag 27 september per les het volgende aantal deelnemers kan deelnemen:

Zumba12 deelnemers
Yoga12 deelnemers
Spinning25 deelnemers
Challenge12 deelnemers
Boksfit10 deelnemers
Functional fitness4 deelnemers
Senior fit10 deelnemers

Omdat we de spreiding van deelnemers zo groot mogelijk te houden zal het huidige lesrooster niet worden aangepast. U kunt uw favoriete les dus blijven volgen op de tijden dat op dit moment ook kan!

Online reserveren

Gelukkig is het corona toegangsbewijs niet nodig is voor het sporten in een binnensport-accommodatie. Omdat we daarom nog wel willen bijhouden wie er zijn komen sporten zal het online reserveren voor uw les of sportmoment nog actief blijven.

Wilt u dus komen sporten bij Wefitness zullen we u vragen om voorafgaand van uw sportmoment een reservering te maken.

Hopelijk tot snel bij  Wefitness!