Geachte klant van Wefitness,

Dinsdag kregen we het goede nieuws dat de sportscholen open mogen blijven! Ondanks dat de groepslessen de komende tijd niet doorgaan zijn we vooral erg blij dat we jullie nog steeds kunnen komen sporten!

Omdat, in ieder geval de komende twee weken, de groepslessen niet doorgaan hebben we een alternatief rooster gemaakt waarbij onze instructeurs jou persoonlijk kunnen begeleiden, een training kunnen uitleggen of kunnen helpen met een techniek!

In deze mail nemen we je mee in de aanpassingen m.b.t. het groepslesrooster voor de komende tijd!

Altijd spinning video’s

We zullen onze spinningzaal de hele dag geopend houden voor klanten. Hier staat constant een spinningvideo aan waar je mee kan fietsen. Hier zullen we geen vaste tijden voor hanteren.

1 op 1 begeleiding i.p.v. groepslessen

Via online afspraken kan je een tijdsvlak reserveren voor uw persoonlijke begeleiding. Tijdens dit tijdvlak (15 of 30 minuten ) neemt onze instructeur u mee langs de verschillende onderdelen. Na deze uitleg kunt u zelfstandig de training die door de instructeur is voorbereid gaan uitvoeren!

Omdat we iedereen de kans willen bieden om hier gebruik van te maken is het mogelijk om maximaal 1 tijdsvlak per persoon te reserveren voor de begeleiding. Daarnaast zal je ook je eigen sportmoment moeten reserveren, dit blijft onveranderd.

Ook is het mogelijk om tijdens een aantal momenten (zie hiervoor het nieuwe rooster) tijd te reserveren met een instructeur. In deze tijd mag u zelf aangeven welke instructie u graag krijgt.Mocht u vragen hebben over uw schema, de uitvoering van bepaalde oefeningen of vindt u het prettig dat er eens een instructeur met u meekijkt? Dan zijn deze momenten hier perfect voor!

Dit is alleen mogelijk als u het tijdsvak heeft gereserveerd op de vastgestelde tijden. Deze tijden kunt u vinden in het onderstaande ‘alternatieve groepslesrooster’

Hopelijk tot snel bij Wefitness!